Juni 2019.

Mor:

Jeg kan klart anbefale lydterapi. Min datter på 8 år har nu været tilknyttet lydterapi ved Stinne i to måneder. På de to måneder har min datter lært at læse, høre forskel på ordlyde og fået troen på sig selv tilbage. Troen på at hun nok skal blive lige så dygtig som de andre i klassen. Så ved at investere 10 minutter hver dag inden lyset slukkes og der siges godnat, så har vi fået en mere sikker og glad pige. Vi fortsætter forløbet, en periode endnu, for med den fremgang der allerede er sket nu, så tør jeg slet ikke tænke på hvor dygtig hun ender med at blive. Så tøv ikke – prøv det.

Det siger kunderne

Pernille Larsen

Jesper Hansen

Lyd & velvære

Skansevej 15

7000 Fredericia

☎︎ 29724965

✉︎ stinne@lydogvelvaere.dk

Åbningstider

Du er meget velkommen til at ringe til mig

på alle hverdage mellem kl. 16.00 og 21.00