Om mig

Lydterapeut Stinne Vinding

Lydterapeut Stinne Vinding

Mit navn er Stinne, gift og mor til 3 piger. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2004, cand.cur. fra Aarhus Universitet i 2009 og lydterapeut efter Frank Tromborg metoden i 2018, og jeg står bag Lyd og velvære.

Uddannet sygeplejerske og med klinisk erfaring indenfor børne- og familiesygepleje, som fertilitetssygeplejerske og nu som underviser af sygeplejestuderende på Vejle sygeplejerskole UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Fælles for disse er min store passion indenfor den terapeutiske, omsorgsfulde og nærværende sygepleje/interageren med andre mennesker.

Lyd og velvære blev til på baggrund af min passion for at hjælpe børn og deres familie ift. udfordringer i barnets hverdag, og hermed også i familiens.

Mit møde med lydterapi skyldtes vores dengang 8 årige datter

 

Jeg opdagede selv lydterapi da min datter på 8 år, pludselig ændrede sind. Her bagudrettet kan jeg godt se, at min mand og jeg overså begyndende signaler, men faktum er, at vi først reagerede efter jeg grædende opsøgte sundhedsplejen og lægen for at få hjælp, og fik de samme pædagogiske værktøjer med hjem, som vi allerede havde forsøgt os med.

Hver morgen og hver eftermiddag frem til hun faldt i søvn om aftenen, skrigende, oplevede vi en datter der var ekstrem sensitiv og med utallige tics, og her ud over var hun vådligger og selv meget flov over dette. Hun var ekstrem fysisk og psykisk aggressiv og eftersom det kun var hjemme hun udviste disse træk, så virkede vi utroværdige på andre mennesker, når vi prøvede at hente hjælp.

Vores dejlige, lattermilde, glade og elskelige datter var ikke længere til at kende, og vores familie blev mere og mere splittet.

Jeg søgte desperat efter andre veje, inden et udredningsforløb skulle sættes i værk, og stødte herved på lydterapi.

Min tilgang til sygeplejen er også videnskabelig baseret, da jeg ikke mener, man kan undvære den nyeste viden indenfor feltet. Så da jeg mødte lydterapi første gang, var jeg bestemt ikke overbevist, jeg havde jo ikke fundet nogle videnskabelige artikler på området. Og her var en behandling, som handlede om lydgaflens vibrationer, en høretest og her ud fra behandling med musik i eget hjem.

Efter første besøg og første aften med musik i ørerne stoppede vores datter med at være vådligger (og har ikke haft uheld siden), og langsomt med daglige fremskridt blev hun vores dejlige milde skat igen.

Hun havde behov for godt 1 års behandling, med besøg hver 5. uge, hvor hun desuden også gjorde store fremskridt i hendes, i forvejen gode, læseevne. Hendes sensitivitet har ikke vist sig siden og alle de mange tics hun havde, de er også forsvundet.

Lyd & velvære

Skansevej 15

7000 Fredericia

☎︎ 29724965

✉︎ stinne@lydogvelvaere.dk

Åbningstider

Du er meget velkommen til at ringe til mig

på alle hverdage mellem kl. 16.00 og 21.00